dinsdag 10 november 2009

Aanpassing Licentiebeleid Norman Antivirus


Beste Collega’s,

Norman, de maker van onze antivirus software heeft recent zijn licentiebeleid aangepast. De huidige regels die gelden voor het gebruik van Norman zijn nu als volgt:


  1. Met onze schoollicentie van Norman is het alleen nog toegestaan de Norman software te installeren op computers die eigendom zijn van het Oranje Nassau College.

  2. Voor het gebruik van Anti Virus software op je privé computer kan je:
    a. Zelf bij Slim een Norman licentie voor thuisgebruik aanschaffen á €7,50 per jaar. (Minpuntje is dat deze licentie nog niet wordt vermeld op de Slim site)
    b. Microsoft Security Essentials download en installeren. Dit is een gratis beveiligings suite die je kan downloaden van internet. Even zoeken op Google doet wonderen!
    c. Een alternatief product op eigen kosten aanschaffen zoals: Norton, McAfee etc.

LET OP: VOORDAT JE ANDERE ANTI VIRUS SOFTWARE GAAT INSTALLEREN EERST DE OUDE ANTI VIRUS SOFTWARE VERWIJDEREN VAN JE COMPUTER.


3. Voor de laptop die je van het ONC te leen hebt gekregen, kan je de licentiecode op Fronter bij, CL Algemene Informatie voor docenten en OOP in map Infotheek vinden.


Om misverstanden te voorkomen mag de licentiecode dus alleen nog worden gebruikt op computers die eigendom zijn van het Oranje Nassau College.



Met groet,
Paul d’Anjou

Geen opmerkingen:

Een reactie posten